top of page

Mitä hemmettiä mä blogia kirjottelen?!

Mulle on usein ehdotettu et naputtelisin jotain tarinaa, jossa avaisin vähän mitä kuvauksissa tapahtuu ja millasia projekteja on päällä. Facebookkiin tätä tein aika pitkään kunnes se alko tuntua vähän spämmäykseltä. Viimeaikoina postailut on jääny aika harvoiks ja lähinnä yksittäisiks kuviks. Nettisivuilla portfoliossa oon halunnu pitää aika vähän kuvia esillä ja todella rajatuista aihepiireistä, jotta paketti tuntuu kokonaiselta ja sivuille eksyvä hahmottaa nopeasti millaista jälkeä teen. Ei oo siis oikein ollut paikkaa jonne laittaa kuvia, kertoa kuulumisia ja ehkä jopa vähän opettaa niksejä.

Kuvauksia on nyt ollu enemmän ku ikinä ja ainaki mun mielestä kokoajan menee mielenkiintosempaan suuntaan. Oltiin edellinen kuukaus kiertämässä Santa Cruzin ja Reckless Loven kanssa eurooppaa 25 keikan kiertueen merkeissä. Tällä hetkellä näyttää, että kevät ja alkukesä menee lähes kokonaan kuvausreissuissa. Eli matskua ja tarinoita varmasti tulossa. Ja älkää ymmärtäkö väärin. Ei oo tarkotus missään nimessä leijua leikkien maailman kovinta kuvaajaa, mutta toivottavasti joku voi saada inspiraatiota tai jopa oppia jotain tsekkaillessa tulevia postauksia. Ehkä vaan hyvät naurut, mutta seki riittää! Tykitetää eteenpäin! RAWK!

Koko uutinen:

http://www.mtv.fi/viihde/musiikki/artikkeli/suomalaisbandi-kahakan-keskella-briteissa-lars-sai-pullosta-paahan/5779350

Iltalehden versio:

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016030821238231_vi.shtml

Kommentoikaa alle millaisia postauksia haluisitte jatkossa. Nähdä millaista on kuvauksissa? Tutustua lähemmin kuvattaviin? Oppia miten valmiit kuvat syntyivät? Tarinoita kuvausreissuista? Ehdottakaa ;)

#blogi

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page