top of page

Missi muotikuvissa ja vähän rokkia

Meillä oli hemmetin hauskat kuvaukset Iberolle(http://www.ibero.fi/), jossa mallina toimi Miss Helsinki 2016 2. perintöprinsessana tutuks tullu Hanna Päivärinta. Hannan kanssa oltiin yhet photoilut vedetty aikasemmin salilla, mutta sillon teema oli astetta seksikkäämpi(kuva postauksen lopussa). Oli hiton siisti nähä miten hyvin Hanna muuntautu ja suoriutu tästäkin setist aika kybällä! Kuvaaminen oli tottakai helpompaa ku oltiin jo tutustuttu ja uskon et Hanna luotti vielä enemmän.

Tärkee tekijä tunnelman rentouttamiseks on mun mielestä musa, mieluiten rento rock. Mul oli soittolista jossa tuli vähän laidast laitaan klassisesta rokista uudempaan. Yks biisi joka sopi meininkeihin erityisen hyvin oli suomalaisen Shiraz Lane - Story To Tell. Se jäi jotenki soimaan päähän ja ku alettiin koostamaan videomatskuu kuvauksista ni tää kyseinen biisi oli aika luonnollinen valinta. Otin kundeihin yhteyttä ja kysyin voiko tätä tähän takotukseen käyttää ja sain vihreetä valoa. Kiitti kundit!

Shiraz Lanellä on jännät ajat ja paljon tapahtuu. Albumi For Crying Out Loud julkaistaan maailmanlaajuisesti nyt perjantaina 15.4. Uutta musavideoo tulossa ja jos oon ymmärtäny oikein ni aika hemmetin hyvin on kundeille ropsahdellu kovia levyarvioita suomen ulkopuolellaki!! Tavastian keikka ensi viikon keskiviikkona 20.4. jos haluutte käydä tsekkaa. Suosittelen!

Video: Aki Huttunen / Optipari Oy

Kuvauksissa meikin ja hiukset duunas hemmetin taitava Senay Coco. Coco on aika kova perfektionisti, mutta tätä mä arvostan. On kiva että MUAH on tiiviisti mukana kuvaustilanteessa. Säästää todella paljon aikaa photarissa ja lopputulos on aina parempi!

Stailauksen ja kuvausjärjestelyt hoiti Martina Aitolehti. Martinan kaa ollaa muutamii settei vedetty ja aina on hauskaa. Energiaa löytyy ja usein tulee naurettuu vedet silmis. Pitää olla kyl vähä varuillaa ku millon vaa saattaa joutua snapchatin uhriks :)

Kuvat joita tuottettiin tulee Iberon markkinointilaaliks ja yllä oleva kuva tulee 4.5. ilmestyvään Trendi-lehteen. BOOM!!

Kamerarunkkareille:

Photoilut hoidin aika pitkälle kolmella valolla joissa käytin eri muokkaimia. Muutamaa neliö softboxia, oktoboxia ja beauty dishiä. Kamerana oli viimistä kertaa Canon 5Dmk3+24-105/4IS. Hommasin tän kameran ensimmäisestä erästä, joka tuli aikoinaan suomeen. Kamerasta on tullu uusia malleja oon huomannu, että käytän sitä vähemmän ja vähemmän. Löysin sattumalta kameralle ostajan ja myin sen itseasiassa heti näiden kuvausten jälkeen. Nyt oon käyttäny Olympuksen E-M1:stä joka videolla vilahtaakin. Pistäkää alle kommentteja jos on lisäkysymyksii esim peili/peilitön?

Tässä vielä photo meidän edellisistä Miss Helsinki kuvauksista, jotta näätte kuinka muuntautumiskykynen Hanna on. http://fitnet.fi/blog/hanna/

Jos tykkäsitte täst postauksesta ni laittakaa ihmees jakoon ni motivoidun tekee näit lisää! Tää on viel tälläst opetteluu mulle ;)

Rawk!

Lars

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page