top of page

Kameravarusteetkin voi olla fäshööön

Kun kuulin tästä projektista ekan kerran myönnän että hetken kelailin et hitto mites tässä onnistutaan. Tehtävänä oli ottaa muotikuvia, mutta niin että käytetään kameralisävarusteita rekvisiittana. Kamerakamat ku ei lähtökohtasesti oo ehkä sieltä muodikkaimmasta päästä.

Kameralisävarusteet oli kuitenkin Olympus kameroihin tarkotettuja astetta laadukkaampia nahkasta ja metallista valmistettuja ranne tai kaulahihnoja. Myös muutama nahkakameralaukku kuuluu mallistoon. Kun näin nää tuotteet livenä tajusin mistä on kyse ja täähän tulee rokkaamaa! Mallina meillä oli Jenni Panula, jonka kanssa olin kuvannut kerran aikasemmin Brand New Face mallikisan yhteydessä. Tiesin että Jenni vetää hyvin ja ollaan samalla aaltopituudella.

Jenni Brand New Face

Aikasemmissa kuvauksissa mun ottama foto Jenni Panulasta Brand New Face mallikisassa (By the way jos joku osaa mulle neuvoa miten saan tän tekstin kuvatekstiks oisin aika fileis?)

Kisa jossa oltiin tutustuttu oli jonku aikaa aikasemmin järkätty Brand Model Managementin, Indiedays:n ja Olympuksen toimesta. Brand New Face mallikisassa oli ideana löytää uusia malleja somen kautta. Mallit oli asettanu instakuviaan äänestettäväks ja eniten ääniä saaneet pääs finaaliin. Mun mielest tosi hauska idea ja hemmetin hyvä et Jenni oli osallistunu! Voisin itseasiassa tehdä tästä kisastaki postauksen jos nappaa? Siellä oli paljon hyviä kasvoja ja fotoistaki tuli ihan jees :)

Yritän kuvailla Jennille jotai viimisenpäälle asentoo. Kuva Annathin/Indiedays

Lookkeja tehtiin muistaakseni n. 12 ja kaikissa oli eri tuote mutta sama malli. Kuvaukset tehtiin studiossa ilman lavasteita. Piti olla aika luova mallinohjauksessa ja kehitelllä asentoja ja otteita niin että tuotteet ja malli näyttäis mahdollisimman hyvältä. Halusin et tuotteet on selkeesti katseenvangitsijoita, mutta silti niin että ne ei oo tungettu kohti katsojaa. Toinen juttu mitä halusin oli mahdollisimman paljon variaatiota. Samat asennot toisensa jälkeen ois aika tylsää ja niitä ei vois käyttää yhtä monipuolisesti asiakkaan tulevissa lay outeissa, on ne sit lehtimainoksia tai nettibannereita. Kaks juttuu minkä halusin pysyvän lähes samana oli valaistus ja tausta. Tätä kautta kuvasarja pysy yhtenäisenä. Haastavaa. Haasteet on tosin se mistä mä tykkään!

Kuvaaja: Lars Johnson Malli: Jenni Panula Meikki ja hiukset: Jaana Veronika Stailaus: Annathin & Veera Almila

Lopuks laitan viel valmiin mainoksen joka tuli Verkkokauppa.comille

Mitäää tykkäsitte?

Lars

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page