top of page
IMG_9357-Edit.jpg

Lars Johnson

Photographer and Director

Lars Johnson has worked as a professional photographer around the world for over a decade. Before corona he would spend up to 10 months a year travelling from project to project while based in Helsinki Finland.

He is mainly self-taught but highly influenced by top fashion photographer Oksana Tocickaja after working with Her in Lithuania in 2009 and 2010.

During the past few years he has been using his skills from portrait photography to transfer into film as a director. This definitely gives an advantage when it comes to lighting and directing the character to perform at their best. 

Recent work in directing:

Sanoma - Suuri Käsityö

Santa Cruz - Let Them Burn

Selviytyjät Suomi - Pudonneen tilitys Kausi 3 Filippiinit, 16 episodes

Selviytyjät Suomi - Pudonneen tilitys Kausi 4 Filippiinit, 16 episodes

Selviytyjät Suomi - Pudonneen tilitys Kausi 5 Ruotsi, 16 episodes

Selviytyjät Suomi - Pudonneen tilitys Kausi 6 Dominikaaninen Tasavalta, 16 episodes

Temptation Island Suomi

- Cast introduction shots/opening shots seasons 4-8

Paratiisi Hotelli

- Cast introduction shots/opening shots season 2-3

 

Instagram: instagram.com/larsjohnsonphoto

 

Facebook: www.facebook.com/LarsJohnsonPhotography

 

+358 400 639904   |   contact@larsjohnson.net

Helsinkiläinen ammattivalokuvaaja Lars Johnson on työskennellyt ympäri maailmaa vuosikymmenen ajan. Ennen pandemiaa hän vietti yli 10 kuukautta vuodesta matkustaen projektista toiseen. Tällä hetkellä työt painottuvat suomalaisiin tv-projekteihin sekä studiokuvauksiin mainos ja musiikki alalla. Myös muotokuvat ovat hänen erikoisalaansa.

Hän on suurilta osin itseoppinut, mutta ottanut paljon vaikutteita huippu muotikuvaaja Oksana Tocickajalta työskenneltyään hänen kanssa Liettuassa vuosina 2009 ja 2010.

Kuvaajana hän keskittyy kuvattavan ohjaamiseen ja valaisuun. Myös ammattimainen, mutta rento kuvaus ilmapiiri on hänelle hyvin tärkeää.

Uutena projektina hän on rakentamassa yhteistyössä brändiä joka tekee esimerkiksi laatu lager olutta ja mielenkiintoisia vaatteita. Etenemistä voi seurata kurkkaamalla www.fukknice.com

Olen Lars, valokuvaaja ja mainosohjaaja, kotipaikkana Helsinki. Suunnitellaan yhdessä teille yrityskuvaus, mainoskuvaus, henkilökuvaus, brändikuvaus, promokuvaus, muotikuvaus, henkilöstökuvaus tai tarvitsemanne valokuvaus. Kuvauksen lokaatio voi olla esimerkiksi studio tai valitsemanne miljöö ympäri Suomen. Studiovalokuvaus tai mainosohjaus onnistuu hyvin studiollani Helsingissä. 

bottom of page